2013. szeptember 9., hétfő

LEHET-E BOLDOGSÁGOT TEREMTENI?Blokkok kiürítése



ÉLETET AKTIVÁLÓ PONTOK, BAR-OK A FEJEN

Aki Szeptember 19,Szeptember 21,Szeptember 22 -re időpontot kér erre a kezelésre annak 2000 Ft-os kupont számítunk be.



A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.



Hogy mi is a "BARS"?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.


Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?



Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.


A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése